De BOVENKANT is een professionele elektronische componentenverdeler in China.

wij bieden one-stop oplossingsdienst, van communicatie modules, antennes, PCB, PCBA, en alle componenten voor PCB Bom aan.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

TOP Electronic Industry Co., Ltd. Fabrieksreis

Van goede kwaliteit 3G modemmodule voor verkoop
Van goede kwaliteit 3G modemmodule voor verkoop
Uitstekend product, goede kwaliteit, concurrerende prijs, de professionele dienst, met 10 jaar samenwerkings, nu worden wij goede vrienden elkaar.

—— Ronald-van Boilvia

Het is zeer blij HOOGSTE te vinden aangezien onze partner in China, hier wij het beste Product en serice kunnen krijgen, zetten zij altijd de klant op de eerste plaats.

—— Carlos-van Argentinië

Ik ben zeer tevreden met al uw dienst. Het is werkelijk een goed team! met uw one-stop oplossingsaanbieding, help ons om veel tijd en geld te besparen

—— Giancarlo-van Italië

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3
TOP Electronic Industry Co., Ltd. TOP Electronic Industry Co., Ltd. TOP Electronic Industry Co., Ltd.

productielijn

machine

1
TOP Electronic Industry Co., Ltd.

1
TOP Electronic Industry Co., Ltd.

 • lopende band

  Opgericht in 2006, wordt HOOGSTE Elektronische industrieco., Ltd gewijd om hoogte - de diensten van kwaliteitspcb &PCBA aan klanten over de hele wereld te leveren.

  Onze fabriek bepaalt van in de Stad van Shen Zhen, de Provincie van Guangdong, China de plaats dat een moderne installatie met 30.000 vierkante metersvloeroppervlak, gloednieuw materiaal heeft.

  Is de maandelijkse capaciteit van onze fabriek 900.000 vierkante voet en kan meer dan 1000 verscheidenheden van prototypen veroorzaken.

  De PCB-producten door onze fabriek worden geproduceerd zijn wijd toegepast op diverse gebieden zoals industrieel & medische apparatuur, automobiel, telecommunicatie, de elektronika die van de consument.

  Onze fabriek is gespecialiseerd in de productie van hoog-mengeling-lage volume tweezijdige & multilayer PCB, metaal (aluminium) basis PCB&FPC.

  De snelle draai is een andere specialiteit van onze fabriek. Wij leveren PCB-prototype en laag volumeraad met snelste levertijd om 24 uur voor 2 laag, 48 uren voor 4 laag.

  Door de het ondersteunen verbetering van kwaliteitsbeheersysteem, krijgt onze fabriek certificatie van UL, ISO-9001:2008, TS16949 en verstrekt roHS-Volgzame producten.

  Ons bedrijf is geëngageerd om de producten en de diensten van betere kwaliteit te verlenen om de tevredenheid van klanten te ontmoeten.

  Wij hopen u BOVENKANT als uw waardevolle leverancier zult kiezen.

  Wij verheugen ons op een bloeiende toekomst met u!

 • OEM / ODM

  Wij hangen altijd de „zelf-verbetering, voortdurende verbetering aan, en constant streeft de verbetering“ aangezien de ondernemingsgeest, met „opbrengst 100% tevreden met de producten, 100% aan de behoeften van de klanten“ als ondernemingsbeleid voldoet, met de „kwaliteit voor de overleving, eerst streeft de reputatie voor ontwikkeling, klant, de hoffelijke dienst“ aangezien principe beheer, unceasingly aanbieding hoogwaardig, hoogte - kwaliteitsproducten en de diensten aan de markt.

   

  Tijdens ontwikkeling, kregen wij het vertrouwen en steun van de klanten en de vrienden van alle gangen van het leven, zoals hier, ik onze hertfelt wil dankzij uitdrukken al zorg en de klanten en de vrienden van Sinofast steunen.

   

   

  Productieontwerp:

   

  Het ontwerp van hoge snelheid en de frequentie schepen, sterke en zwakke huidige raad, D/A, en FPC enz., met inbegrip van de structuur van componenteninkapseling in

   

   

   

  De oogst en de plaats van SMT

  Het eerste binnenlandse exprespostbedrijf van SMT, levering binnen 24 uren. De nieuwe machines van Samsung SMT, de oven Vrije levering van de tien temperatuurterugvloeiing van weerstand….

 • R & D

  1. Krachtig die R&D-team (in ontwerp wordt beheerst en pas aan, nieuw model 2-3 elke maand worden uitgegeven, om uw diverse behoeften tevreden te stellen)
  2. Perfect naverkoopsysteem
  3. Het strikte kwaliteit testen
  4. Rijke samenwerkingservaringen met Telecommunicatieexploitanten.
  5. Concurrerende prijs

  De nieuwe subsidiabiliteitscriteria zijn toe te treden van toepassing:

  1, door het [HOOGSTE] merk volledig te begrijpen, is bereid om lange termijn [BOVENKANT] te investeren de oorzaak van, en het streven van naar gemeenschappelijke ontwikkeling;
  2, met een bepaalde beheerscapaciteit en een financiële draagkracht van het individu of de zaken;
  3, klaar in het gebied van [de BOVENKANT specificeert de aankoop van de kernhandelaar;
  4, eerlijk en betrouwbaar, bereid om een volledige waaier van [de producten van KHD] te verkopen;
  5, verkopen geen vervalste producten, dumpend niet, niet R&D-centrum, storen niet de verkooporder;
  6, volgens [BOVENKANT] vereisen goede pre-sale en de naverkoopdienst, behoud van beeld. 

Contactgegevens
TOP Electronic Industry Co., Ltd.

Contactpersoon: Mrs. Natasha

Tel.: 86-755-82815110

Fax: 86-755-82815220

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)