De BOVENKANT is een professionele elektronische componentenverdeler in China.

wij bieden one-stop oplossingsdienst, van communicatie modules, antennes, PCB, PCBA, en alle componenten voor PCB Bom aan.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

TOP Electronic Industry Co., Ltd.

Van goede kwaliteit 3G modemmodule voor verkoop
Van goede kwaliteit 3G modemmodule voor verkoop
Uitstekend product, goede kwaliteit, concurrerende prijs, de professionele dienst, met 10 jaar samenwerkings, nu worden wij goede vrienden elkaar.

—— Ronald-van Boilvia

Het is zeer blij HOOGSTE te vinden aangezien onze partner in China, hier wij het beste Product en serice kunnen krijgen, zetten zij altijd de klant op de eerste plaats.

—— Carlos-van Argentinië

Ik ben zeer tevreden met al uw dienst. Het is werkelijk een goed team! met uw one-stop oplossingsaanbieding, help ons om veel tijd en geld te besparen

—— Giancarlo-van Italië

Ik ben online Chatten Nu

TOP Electronic Industry Co., Ltd.

1 2 3 4 5
TOP Electronic Industry Co., Ltd. TOP Electronic Industry Co., Ltd. TOP Electronic Industry Co., Ltd. TOP Electronic Industry Co., Ltd. TOP Electronic Industry Co., Ltd.
Receptie Ontvangst 1 Kantoor

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : BOVENKANT, Sierra Wireless, SIMCOM,
Export pct : < 10%

Dank u voor uw tijd om ons bedrijf te kennen en onze productie te leunen.

HOOGSTE Elektronisch de Industrieco., Ltd werd opgericht in 2006. Na 10 jaar inspannings en ontwikkeling, nu zijn wij één van de belangrijke elektronische componentenverdelers in China geworden. Wij houden zeer vriendelijke verhouding met onze leveranciers en partners, en zetten onze klanten altijd in de eerste plaats.

Hier kunnen wij one-stop oplossingsdienst aanbieden:  van PCB-ontwerp, biedt de productie aan PCB-assemblage, van een reeks componenten aan de BOM-lijst aan.

 

Naast zijn dienst van de componentenlevering, verdeelt de BOVENKANT de industrie respecteerde communicatie modules (de modules van GPS, van GSM/GPRS, van 3G, van LTE 4G) en toebehoren. Alle merken zijn zeer beroemd en welkom door de klanten over de hele wereld, omvatten zij: Wordt de concurrerende prijs van Sierra Wireless, van SIMCOM, van CINTERION, van u-BLOX, van HUAWEI, van ZTE, van TELIT, van HOLUX enz., Adequate inventaris, snelle levering, geprijst door alle klanten.

Als innovatief bedrijf, HOOGSTE levering en markten de draadloze communicatieantennes en rf-Kabels van uitstekende kwaliteit. aan het werk met modules samen. Met meer dan 8 van de antennejaar ervaring, winnen wij heel wat stabiele klanten van meer dan 50 landen. om de kosten en levertijd te besparen, controleer de kwaliteit, leveren de concurrerende prijs voor onze klanten, bouwden wij onze eigen antennefabriek in 2012, die voor het ontwikkelen van en de productie van GPS-antenne is, GSM/GPRS-antenne, WIFI-zijn de antenne, LTE-de antenne, allerlei de Kwaliteit van comboantennes enz., stabiliteit, toegankelijkheid van het grootste belang aan ons.

 

 De derde lopende band is Levering een Reeks Elektronische Componenten, met inbegrip van Geïntegreerde schakelingen, Transistor, Diode, leiden, LCD vertoning, Condensator, Weerstand, Inductor, Relais, Kristal, Eindblok, speldkopbal enz.

Onze Sterk in Merk met inbegrip van Microchip, MAXIMUM, ADVERTENTIE, Ti, NXP, ATMEL, ST, NS, Intersil, Winbond, Vishay, ISSI, Infineon, NEC, FAIRCHILD, OMRON, YAGEO, TDK, enz.

Als globale verdeler van elektronische componenten, wij die de de breedste waaier van de wereld producten van halfgeleider en elektronische componenten opslaan. U kunt de één eindedienst krijgen hier omvat BOM (rekening van materiaal) kopend, het testen, ontwerp voor uw project. Ons ervaren team verleent de uitstekendste dienst om aan uw behoeften en tevredenheid te voldoen.

Met rijke ervaring op draadloos product en elektronische componenten, winnen wij onze klanten met goede kwaliteit en concurrerende prijs. Wij bieden slechts de producten 100% origineel van de fabriek aan.

 

 

 De BOVENKANT heeft nooit einde die doorgaan, willen wij altijd onze klanten de beste dienst geven. in 2013, samen met onze partners, bouwden wij een andere PCB-fabriek. In deze fabriek, kunnen wij maken ontwerpen, PCB leveren, PCB SMT en ONDERDOMPELINGSassemblage maken, BOM-de dienst aanbieden. Als professionele leverancier, hebben wij een sterk verwervingsteam en kunnen daarom klanten van concurrerende prijzen en goede kwaliteit voorzien. Dit is ons voordeel aan u.

 

Aangezien zij aan u zijn. Enkel zoals in onze naam ernaar, streeft de BOVENKANT belangrijke zaken in de elektronische industrie te zijn. Onze hoogte - de kwaliteitsproducten en de professionele dienst, zijn zeker om aan uw behoefte aan allerlei elektronische componenten te voldoen.

 

U zoekt naar prijzenswaardige en professionele leverancier om te werken met; wij zoeken ook oprecht en klanten op lange termijn. Zodra wij elkaar vinden, konden wij snelle vooruitgang samen boeken!

Contactgegevens
TOP Electronic Industry Co., Ltd.

Contactpersoon: Mrs. Natasha

Tel.: 86-755-82815110

Fax: 86-755-82815220

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)